2020 Yılında En Çok Satan Cep Telefonları

Artık cep telefonu değil elimiz kolumuz diye adlandırılan akıllı telefonlar adeta birbirleriyle yarış halinde. Her yıl hatta yıl bile beklemeden birkaç ayda bir yeni bir modelini gördüğümüz markaların telefonları, özellikleriyle gönüllerde taht kuruyor. Kiminin kamerası bizi bizden alırken, kiminin hızına vuruluyoruz. Cep telefonlarında kendini fazlasıyla gösteren gelişen teknoloji, telefon piyasasını neredeyse ele geçirmiş durumda. Pekiiiii soruyoruz size merak ettiniz mi 2020’de en çok satan cep telefonları nedir diye? Biz ettik ve sizin araştırdık, kabul edin hakkımız ödenmez 😌

1 – Iphone 11 Pro, arkadaşlar bakın şaka değil bu telefon çıktığı tarihten 3 ay içinde 3 milyon sattı. İnanılır gibi değil valla. Iphone zaten birçoğumuzun sevdiği bir marka, her çıkardığı model de bir öncekinden daha cazip özelliklere ve elbette fiyat performansına sahip 😦

pro

2 – Xiaomi, marka ülkemizde son yıllarda en popüler olan markalardan. 2020 yılı içinde özellikle Redmi 8A modeli markanın bilinenler arasında yer almasını sağladı. Ciddi bir hayran kitlesi var bu telefonun, kullananlar bilir.

8a

3 – Samsung, Pazar payının ciddi bir oranına sahip olan Samsung, Galaxy serisi ile sevenlerini fazlasıyla mutlu etmiş durumda. Özellikle Galaxy A01 modeli yıl içinde fazla satan modeller arasında kendine ciddi bir edindi.

a01

4 – Huawei, bu marka da yine Türkiye’de son yıllarda en fazla tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu yıl içinde de satışlarına devam ederek hayran kitlesini çoğaltan Huawei, P30 Lite ile ciddi bir satış oranına sahip.

pro3lite

5 – Samsung Galaxy S10 Plus, az önce de dedik ya Samsung tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça sevilen bir marka. Modellerini kısa süreler içinde devamlı güncelleyen marka, Galaxy S10 Plus ile 2020 yılında en çok satanlar arasında yer alıyor yine. Maşallah yani 👏

s10plus

6 – iPhone 11 Pro Max, rakipleri ile yarış halinde olan ve en bilinen hatta sevilen markalardan kabul edilen Iphone, 11 Pro Max ile gözlerde kalp çıkartan bir teknolojiye sahip. E hal böyle olunca hayranları durur mu, durmaz elbet 😅Yıl içinde kapış kapış gitmiş 11 Pro Max.

pdomaks

7 – Xiaomi Redmi Note 8 & 8T, listemizde genel hatlarıyla zaten var olan Xiaomi, piyasayı kasıp kavuran ikinci modeli Redmi Note 8 ile toplamda 8 milyon sattı. Akıllara zarar bir rakam değil mi?

8

8 – iPhone 11, valla millet Iphone listeleri her yeni modeli ile kasıp kavuruyor doğruya doğru. Ancak 11 modeli ve bu modele kattığı farklı özellikler ile herkesin cebine girmiş durumda. Yahu insanlar kredi çekiyor kredi bu telefonlardan alabilmek için 😶 Serinin ilk modeli 11 yıl içinde çılgın bir rakama ulaşmış durumda ve yıl bitmedi var gerisini siz düşünün 😅

11

9 – Oppo, reklamlarında ünlü isimlerin var olması ve sunmuş olduğu kamera özellikleri ile atağa geçmiş olan Reno ve özellikle Reno 3, sevilen modeller arasında kendine ciddi anlamda yer edinmiş durumda. Performans olarak kaliteli fiyat olarak diğerlerine nazaran bir tık daha uygun Oppo.

reno3

10 – Samsung Galaxy A20s, sevilen marka Samsung, Galaxy serilerini sevdirmeye A20s ile devam ediyor 😀 Yıl içinde en fazla aratılan ve satan telefonlardan olan bu model, 4,5 milyonluk bir satış rakamına sahip.

a20s

Default image
Otomatik Portakal

Leave a Reply