2020 Yılında En Fazla Dinlenen 10 Yabancı Şarkı

Müzik evrenseldir, ruhun gıdasıdır, candır, ciğerdir 🤩 Müziksiz bir hayatı ben şahsen düşünemem, peki ya siz? Ya siz de düşünmeyin bence 😃 Her yıl en fazla dinlenen şarkılar listelenir. Yerli yabancı birçok şarkının sıralandığı liste müzikseverleri mutlu eder. Zira müzik dinlemeyi seven güruh ayrım yapmadan dinler her şeyi. Tarzlar elbette farklı olabilir, ancak gerçek bir müziksever ruhunu iyi hissettirecek her türlü müziğe kapısını açandır, işte o kadar 😃 En çok dinlenen şarkılardan tutun yılın ödüllü şarkılarına kadar pek çok liste vardır. Biz de dedik ki madem yeni bir yıla girdik o halde bir önce yıl en fazla dinlenen yabancı şarkılara bakalım. İşte karşınızda 2020 yılında en çok dinlenen yabancı şarkılar 🥰

1 – Tek bir albümle başarıyı elde eden Los Angeles grubu Foster The People en fazla dinlenen tek bir şarkısı ile 2020’ye damga vurdu. O da Lamb’s Wool.

1

2 – Oldukça başarılı bir isim olan The Weekend, 2020 yılında da adından fazlasıyla söz ettirdi Blinding Lights şarkısıyla.

2

3 – Dillere pelesenk olan benim de oldukça fazla dinlediğim DaBaby ve güzelim şarkısı Rockstar dinlenmekle kalmadı fazlasıyla da indirildi vallahi 🥰

3

4 – Nefis bir şarkı var sırada My Morning Jacket – Feel You 😊 Hem duygusal hem yumuşacık bir şarkı çok güzel ya 😊

4

5 – Müzikle haşır neşir olanların tanıdığı ancak yabancı müziklere pek hakim olmayanların yeni yeni aşina olduğu The Strokes pek çok güzel şarkıya imza attı. 2020 yılında yine güzel bir şarkıyla dinlendi Not The Same Anymore.

5

6Jason Derulo yine yaptı yapacağını ve kanları kıpır kıpır aktıran Savage Love ile eğlendirdi bizleri 🥳

6

7 – Türklere benzetilen Dua Lipa her şarkısı ve düetiyle adından başarıyla söz ettiren bir isim. Breaking My Heart en sevilenlerden oldu.

7

8 – Roddy Ricch ismini daha önce duymadıysanız bundan sonra sıkça duyacaksınız. The Box ile mesela 🥳

8

9 – Dying Breed. Özel tınıları, film soundtracklerini andıran havasıyla sevilen parçanın sahibi The Killers.

9

10 – 1010 Benja SL – Woodrow gözlerinizi kapatın ve hayal edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız 😁

Default image
Otomatik Portakal

Leave a Reply